logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Echteld

Begrijp de huizenprijzen in Echteld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Echteld

Echteld is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 25.448 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echteld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 648.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 648.213
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Echteld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echteld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echteld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Echteld.

Woningen recent verkocht in Echteld

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echteld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echteld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echteld. Een eengezinswoning in Echteld komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echteld

In Echteld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echteld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echteld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Echteld

Starterswoningen in Echteld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echteld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echteld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Echteld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Echteld

Wil je een huis kopen in Echteld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echteld . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echteld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echteld.

Bekijk alle koopwoningen in Echteld. Zoek je huurwoning in Echteld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Echteld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echteld is 3.363 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.874 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Echteld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echteld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Echteld

Echteld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.