Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kesteren

Begrijp de huizenprijzen in Kesteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kesteren

Kesteren is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kesteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 520.663
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kesteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kesteren is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kesteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kesteren.

Woningen recent verkocht in Kesteren

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kesteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kesteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kesteren. Een eengezinswoning in Kesteren komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kesteren

In Kesteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kesteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kesteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kesteren

Starterswoningen in Kesteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kesteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kesteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kesteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kesteren

Wil je een huis kopen in Kesteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kesteren . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kesteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kesteren.

Bekijk alle koopwoningen in Kesteren. Zoek je huurwoning in Kesteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kesteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kesteren is 3.638 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.524 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kesteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kesteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kesteren

Kesteren bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.