Huizenmarkt Kolham in Kolham (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kolham

Woningmarkt Kolham

Kolham is een buurt in de wijk Kolham en plaats Kolham binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.486 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 342.486
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kolham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolham is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kolham.

Woningen recent verkocht in Kolham

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolham. Een eengezinswoning in Kolham komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolham

In Kolham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolham
Binnenring: Nederland

Kolham waar ligt dat?

Woningen te koop Kolham

Wil je een huis kopen in Kolham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolham . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolham.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kolham. Zoek je huurwoning in Kolham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kolham

Starterswoningen in Kolham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kolham zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kolham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolham is 2.081 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.715 euro).

Leeftijden Kolham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolham vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kolham

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kolham. De buurt zelf valt binnen de wijk Kolham in de gemeente Midden-Groningen.

Kolham Kolham Bedrijventerrein Kolham Buitengebied Kolham Natuurgebied

Alle straten van Kolham

Kolham bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.