Huizenmarkt Kolham Bedrijventerrein in Kolham (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kolham Bedrijventerrein

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Kolham Bedrijventerrein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham Bedrijventerrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolham Bedrijventerrein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kolham Bedrijventerrein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kolham Bedrijventerrein

In Kolham Bedrijventerrein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolham Bedrijventerrein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolham Bedrijventerrein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolham Bedrijventerrein
Binnenring: Nederland

Kolham Bedrijventerrein waar ligt dat?

Woningen te koop Kolham Bedrijventerrein

Wil je een huis kopen in Kolham Bedrijventerrein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolham Bedrijventerrein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolham Bedrijventerrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolham Bedrijventerrein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kolham Bedrijventerrein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kolham Bedrijventerrein. Zoek je huurwoning in Kolham Bedrijventerrein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kolham Bedrijventerrein

Starterswoningen in Kolham Bedrijventerrein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kolham Bedrijventerrein zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolham Bedrijventerrein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolham Bedrijventerrein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Kolham Bedrijventerrein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolham Bedrijventerrein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kolham Bedrijventerrein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kolham Bedrijventerrein. De buurt zelf valt binnen de wijk Kolham in de gemeente Midden-Groningen.

Kolham Kolham Bedrijventerrein Kolham Buitengebied Kolham Natuurgebied

Alle straten van Kolham Bedrijventerrein

Kolham Bedrijventerrein bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.