Huizenmarkt Kolham Natuurgebied in Kolham (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kolham Natuurgebied

Woningmarkt Kolham Natuurgebied

Kolham Natuurgebied is een buurt in de wijk Kolham en plaats Kolham binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham Natuurgebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 575.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 575.000
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kolham Natuurgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolham Natuurgebied is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolham Natuurgebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kolham Natuurgebied.

Woningen recent verkocht in Kolham Natuurgebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham Natuurgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolham Natuurgebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolham Natuurgebied. Een woonboerderij in Kolham Natuurgebied komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolham Natuurgebied

In Kolham Natuurgebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolham Natuurgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolham Natuurgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolham Natuurgebied
Binnenring: Nederland

Kolham Natuurgebied waar ligt dat?

Woningen te koop Kolham Natuurgebied

Wil je een huis kopen in Kolham Natuurgebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolham Natuurgebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolham Natuurgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolham Natuurgebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kolham Natuurgebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kolham Natuurgebied. Zoek je huurwoning in Kolham Natuurgebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kolham Natuurgebied

Starterswoningen in Kolham Natuurgebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kolham Natuurgebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolham Natuurgebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolham Natuurgebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kolham Natuurgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolham Natuurgebied is 3.443 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Kolham Natuurgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolham Natuurgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kolham Natuurgebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kolham Natuurgebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Kolham in de gemeente Midden-Groningen.

Kolham Kolham Bedrijventerrein Kolham Buitengebied Kolham Natuurgebied

Alle straten van Kolham Natuurgebied

Kolham Natuurgebied bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.