Huizenmarkt Korte Groningerweg en omgeving in Hoogezand (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Korte Groningerweg

Woningmarkt Korte Groningerweg

Korte Groningerweg is een straat in de plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Korte Groningerweg in Hoogezand. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 276.506
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Korte Groningerweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Korte Groningerweg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Korte Groningerweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Korte Groningerweg.

Woningen recent verkocht in Korte Groningerweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Korte Groningerweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Korte Groningerweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Korte Groningerweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Korte Groningerweg. Een eengezinswoning in Korte Groningerweg komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Korte Groningerweg

In Korte Groningerweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Korte Groningerweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Korte Groningerweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Korte Groningerweg
Binnenring: Nederland

Korte Groningerweg waar ligt dat?

Woningen te koop Korte Groningerweg

Wil je een huis kopen in Korte Groningerweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Korte Groningerweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Korte Groningerweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Korte Groningerweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Korte Groningerweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Korte Groningerweg. Zoek je huurwoning in Korte Groningerweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Korte Groningerweg

Starterswoningen in Korte Groningerweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Korte Groningerweg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Korte Groningerweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Korte Groningerweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Korte Groningerweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Korte Groningerweg is 2.394 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.470 euro).

Leeftijden Korte Groningerweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Korte Groningerweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Korte Groningerweg in Hoogezand

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Korte Groningerweg te Hoogezand.

Adres Postcode Status
Korte Groningerweg 49 9601 LZ Niet beschikbaar