De Huizenmarkt in Glane (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Glane

Woningmarkt Glane

Glane is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 22.545 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 554.190
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Glane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glane is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Glane

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glane. Een eengezinswoning in Glane komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glane

In Glane wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Glane
Binnenring: Nederland

Glane waar ligt dat?

Woningen te koop Glane

Wil je een huis kopen in Glane? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glane . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Glane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glane.

Bekijk hier alle koopwoningen in Glane. Zoek je huurwoning in Glane? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Glane

Starterswoningen in Glane zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Glane zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glane zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Glane? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Glane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glane is 3.839 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.121 euro).

Leeftijden Glane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glane vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Glane

Glane bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.