logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beuningen

Begrijp de huizenprijzen in Beuningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beuningen

Beuningen is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 23.362 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.056.436 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 86
Gemiddelde vraagprijs € 1.056.436
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen.

Woningen recent verkocht in Beuningen

Er zijn recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen. Een eengezinswoning in Beuningen komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen

In Beuningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beuningen

Starterswoningen in Beuningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beuningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beuningen

Wil je een huis kopen in Beuningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen.

Bekijk alle koopwoningen in Beuningen. Zoek je huurwoning in Beuningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen is 3.279 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.803 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beuningen

Beuningen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.