De Huizenmarkt in Beuningen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beuningen

Woningmarkt Beuningen

Beuningen is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 22.545 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.149.005 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 165
Gemiddelde vraagprijs € 1.149.005
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beuningen

Er zijn recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen. Een eengezinswoning in Beuningen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen

In Beuningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beuningen
Binnenring: Nederland

Beuningen waar ligt dat?

Woningen te koop Beuningen

Wil je een huis kopen in Beuningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beuningen. Zoek je huurwoning in Beuningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beuningen

Starterswoningen in Beuningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beuningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen is 2.863 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.771 euro).

Leeftijden Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beuningen

Beuningen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.