Loppersum

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Loppersum

Een eerste blik op Loppersum

Loppersum is een buurt in de gemeente Loppersum. Deze buurt telt volgens het CBS 3.515 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 332.248 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 332.248
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loppersum is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Loppersum kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loppersum

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loppersum. Een eengezinswoning in Loppersum komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loppersum

In Loppersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Loppersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Loppersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loppersum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Loppersum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loppersum vergeleken met de Loppersum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Loppersum

Wil je een huis kopen in Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loppersum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loppersum.

Zoek je huurwoning in Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Loppersum.

Huizenprijzen in Loppersum

Starterswoningen in Loppersum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loppersum zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loppersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loppersum is 1.826 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.801 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Loppersum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Loppersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loppersum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Loppersum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Loppersum. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Loppersum.

Loppersum Garrelsweer Wirdum Wirdumerdraai Verspreide huizen Eemskanaal en Damsterdiep Verspreide huizen ten noorden van het Damsterdiep

Alle straten van Loppersum

Loppersum bestaat uit 60 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen