Gemeente Loppersum

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Loppersum

Een eerste blik op Loppersum

Loppersum is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 9.725 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 267.247 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 267.247
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loppersum is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loppersum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loppersum

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loppersum. Een eengezinswoning in Loppersum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loppersum

In Loppersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Loppersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Loppersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loppersum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Loppersum

Wil je een huis kopen in Loppersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loppersum . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loppersum.

Zoek je huurwoning in Loppersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Loppersum.

Huizenprijzen in Loppersum

Starterswoningen in Loppersum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loppersum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loppersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loppersum is 1.594 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.338 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Loppersum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Loppersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loppersum vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Loppersum

De gemeente Loppersum telt 17 plaatsen.

't Zandt Eenum Garrelsweer Garsthuizen Huizinge Leermens Loppersum Middelstum Oosterwijtwerd Startenhuizen Stedum Toornwerd Westeremden Westerwijtwerd Wirdum Zeerijp Zijldijk

Alle wijken van Loppersum

Loppersum bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen