De Huizenmarkt in Benschop (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Benschop

Woningmarkt Benschop

Benschop is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.630 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 538.630
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Benschop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benschop is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benschop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benschop.

Woningen recent verkocht in Benschop

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benschop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benschop. Een eengezinswoning in Benschop komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benschop

In Benschop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Benschop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Benschop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Benschop
Binnenring: Nederland

Benschop waar ligt dat?

Woningen te koop Benschop

Wil je een huis kopen in Benschop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benschop . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benschop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benschop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Benschop. Zoek je huurwoning in Benschop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Benschop

Starterswoningen in Benschop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Benschop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benschop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Benschop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Benschop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benschop is 4.595 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.199 euro).

Leeftijden Benschop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benschop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Benschop

Benschop bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.