logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Benschop

Begrijp de huizenprijzen in Benschop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Benschop

Benschop is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.704 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 584.424 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 584.424
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Benschop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benschop is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benschop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benschop.

Woningen recent verkocht in Benschop

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benschop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benschop. Een eengezinswoning in Benschop komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benschop

In Benschop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Benschop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Benschop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Benschop

Starterswoningen in Benschop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Benschop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benschop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Benschop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Benschop

Wil je een huis kopen in Benschop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benschop . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benschop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benschop.

Bekijk alle koopwoningen in Benschop. Zoek je huurwoning in Benschop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Benschop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benschop is 4.537 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.678 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Benschop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benschop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Benschop

Benschop bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.