De Huizenmarkt gemeente Lingewaard (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lingewaard

Woningmarkt Lingewaard

Lingewaard is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 212 woningen te koop en zijn er recent 167 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lingewaard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 212
Woningen recent verkocht 167
Gemiddelde vraagprijs € 467.245
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lingewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lingewaard is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lingewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lingewaard.

Woningen recent verkocht in Lingewaard

Er zijn recent 167 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lingewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lingewaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lingewaard. Een eengezinswoning in Lingewaard komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lingewaard

In Lingewaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lingewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lingewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lingewaard
Binnenring: Nederland

Lingewaard waar ligt dat?

Woningen te koop Lingewaard

Wil je een huis kopen in Lingewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lingewaard . Er staan momenteel 212 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lingewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lingewaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lingewaard. Zoek je huurwoning in Lingewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lingewaard

Starterswoningen in Lingewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lingewaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lingewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lingewaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lingewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lingewaard is 3.437 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.108 euro).

Leeftijden Lingewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lingewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lingewaard

De gemeente Lingewaard telt 8 plaatsen.

Angeren Bemmel Doornenburg Gendt Haalderen Huissen Loo Gld Ressen

Alle wijken van Lingewaard

Lingewaard bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.