Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Lingewaard

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Lingewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Lingewaard

Lingewaard is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 114 woningen te koop en zijn er recent 256 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lingewaard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 363.141.

Woningen te koop 114
Woningen recent verkocht 256
Gemiddelde vraagprijs € 477.301
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 363.141
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lingewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lingewaard is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lingewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lingewaard.

Woningen recent verkocht in Lingewaard

Er zijn recent 256 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lingewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lingewaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lingewaard. Een eengezinswoning in Lingewaard komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lingewaard

In Lingewaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lingewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lingewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Lingewaard

Starterswoningen in gemeente Lingewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Lingewaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Lingewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Lingewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Lingewaard

Wil je een huis kopen in gemeente Lingewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Lingewaard . Er staan momenteel 114 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lingewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lingewaard.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Lingewaard. Zoek je huurwoning in gemeente Lingewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lingewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lingewaard is 3.538 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.421 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lingewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lingewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lingewaard

De gemeente Lingewaard telt 8 plaatsen.

Angeren Bemmel Doornenburg Gendt Haalderen Huissen Loo Gld Ressen

Wijken van Lingewaard

Lingewaard bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.