logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bemmel

Begrijp de huizenprijzen in Bemmel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bemmel

Bemmel is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 47.220 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.603 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 510.603
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bemmel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bemmel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bemmel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bemmel.

Woningen recent verkocht in Bemmel

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bemmel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bemmel. Een eengezinswoning in Bemmel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bemmel

In Bemmel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bemmel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bemmel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bemmel

Starterswoningen in Bemmel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bemmel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bemmel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bemmel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bemmel

Wil je een huis kopen in Bemmel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bemmel . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bemmel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bemmel.

Bekijk alle koopwoningen in Bemmel. Zoek je huurwoning in Bemmel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bemmel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bemmel is 3.798 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.438 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bemmel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bemmel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bemmel

Bemmel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.