De Huizenmarkt in Bemmel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bemmel

Woningmarkt Bemmel

Bemmel is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 502.070 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 93
Gemiddelde vraagprijs € 502.070
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bemmel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bemmel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bemmel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bemmel.

Woningen recent verkocht in Bemmel

Er zijn recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bemmel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bemmel. Een eengezinswoning in Bemmel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bemmel

In Bemmel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bemmel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bemmel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bemmel
Binnenring: Nederland

Bemmel waar ligt dat?

Woningen te koop Bemmel

Wil je een huis kopen in Bemmel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bemmel . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bemmel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bemmel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bemmel. Zoek je huurwoning in Bemmel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bemmel

Starterswoningen in Bemmel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bemmel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bemmel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bemmel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bemmel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bemmel is 3.438 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.369 euro).

Leeftijden Bemmel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bemmel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bemmel

Bemmel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.