Huizenprijzen en de huizenmarkt in Huissen

Begrijp de huizenprijzen in Huissen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huissen

Huissen is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huissen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.430 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 115
Gemiddelde vraagprijs € 462.430
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Huissen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huissen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huissen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huissen.

Woningen recent verkocht in Huissen

Er zijn recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huissen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huissen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huissen. Een eengezinswoning in Huissen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huissen

In Huissen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huissen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huissen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Huissen

Starterswoningen in Huissen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huissen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huissen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huissen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huissen

Wil je een huis kopen in Huissen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huissen . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huissen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huissen.

Bekijk alle koopwoningen in Huissen. Zoek je huurwoning in Huissen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huissen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huissen is 3.691 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.427 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huissen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huissen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Huissen

Huissen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.