Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ressen

Begrijp de huizenprijzen in Ressen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ressen

Ressen is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ressen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.394.427 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.394.427
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ressen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ressen is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ressen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ressen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ressen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ressen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ressen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ressen. Een eengezinswoning in Ressen komt het meest (30%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ressen

In Ressen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ressen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ressen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ressen

Starterswoningen in Ressen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ressen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ressen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ressen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ressen

Wil je een huis kopen in Ressen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ressen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ressen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ressen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ressen.

Bekijk alle koopwoningen in Ressen. Zoek je huurwoning in Ressen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ressen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ressen is 4.316 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.303 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ressen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ressen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ressen

Ressen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.