Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doornenburg

Begrijp de huizenprijzen in Doornenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doornenburg

Doornenburg is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doornenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.900 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 523.900
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Doornenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doornenburg is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doornenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doornenburg

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doornenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doornenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doornenburg. Een eengezinswoning in Doornenburg komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doornenburg

In Doornenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doornenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doornenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doornenburg

Starterswoningen in Doornenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doornenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doornenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doornenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doornenburg

Wil je een huis kopen in Doornenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doornenburg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doornenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doornenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Doornenburg. Zoek je huurwoning in Doornenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doornenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doornenburg is 3.350 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.553 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doornenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doornenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doornenburg

Doornenburg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.