Doornenburg in de gemeente Lingewaard

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Doornenburg

Een eerste blik op Doornenburg

Doornenburg is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Doornenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.347 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 486.347
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Doornenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doornenburg is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doornenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doornenburg

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doornenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doornenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doornenburg. Een eengezinswoning in Doornenburg komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doornenburg

In Doornenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Doornenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Doornenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doornenburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Doornenburg

Wil je een huis kopen in Doornenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doornenburg. Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doornenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doornenburg.

Huizenprijzen in Doornenburg

Starterswoningen in Doornenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doornenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doornenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doornenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doornenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doornenburg is 2.635 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.557 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Doornenburg is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Doornenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doornenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Doornenburg

Doornenburg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen