De Huizenmarkt in Gendt (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gendt

Woningmarkt Gendt

Gendt is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 424.344 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 424.344
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gendt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gendt is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gendt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gendt.

Woningen recent verkocht in Gendt

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gendt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gendt. Een eengezinswoning in Gendt komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gendt

In Gendt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gendt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gendt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gendt
Binnenring: Nederland

Gendt waar ligt dat?

Woningen te koop Gendt

Wil je een huis kopen in Gendt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gendt . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gendt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gendt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gendt. Zoek je huurwoning in Gendt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gendt

Starterswoningen in Gendt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gendt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gendt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gendt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gendt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gendt is 3.055 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.349 euro).

Leeftijden Gendt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gendt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gendt

Gendt bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.