Alle woningmarktinfo Gendt in gemeente Lingewaard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gendt

Een eerste blik op Gendt

Gendt is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.461 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 403.461
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gendt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gendt is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gendt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gendt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gendt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gendt. Een eengezinswoning in Gendt komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gendt

In Gendt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gendt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gendt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gendt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gendt

Wil je een huis kopen in Gendt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gendt . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gendt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gendt.

Zoek je huurwoning in Gendt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gendt.

Huizenprijzen in Gendt

Starterswoningen in Gendt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gendt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gendt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gendt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gendt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gendt is 2.998 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.746 euro).

Leeftijden Gendt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gendt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gendt

Gendt bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen