logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gendt

Begrijp de huizenprijzen in Gendt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gendt

Gendt is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 47.220 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.542 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 445.542
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gendt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gendt is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gendt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gendt.

Woningen recent verkocht in Gendt

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gendt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gendt. Een eengezinswoning in Gendt komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gendt

In Gendt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gendt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gendt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gendt

Starterswoningen in Gendt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gendt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gendt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gendt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gendt

Wil je een huis kopen in Gendt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gendt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gendt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gendt.

Bekijk alle koopwoningen in Gendt. Zoek je huurwoning in Gendt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gendt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gendt is 3.357 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gendt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gendt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gendt

Gendt bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.