Huizenprijzen en de huizenmarkt in Angeren

Begrijp de huizenprijzen in Angeren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Angeren

Angeren is een plaats in de gemeente Lingewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 46.375 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.314 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 494.314
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Angeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Angeren is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Angeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Angeren.

Woningen recent verkocht in Angeren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Angeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Angeren. Een eengezinswoning in Angeren komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Angeren

In Angeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Angeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Angeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Angeren

Starterswoningen in Angeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Angeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Angeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Angeren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Angeren

Wil je een huis kopen in Angeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Angeren . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Angeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Angeren.

Bekijk alle koopwoningen in Angeren. Zoek je huurwoning in Angeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Angeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Angeren is 3.811 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.355 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Angeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Angeren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Angeren

Angeren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.