De Huizenmarkt in Nederasselt (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederasselt

Woningmarkt Nederasselt

Nederasselt is een plaats in de gemeente Heumen. Deze plaats telt volgens het CBS 16.460 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.427
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nederasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederasselt is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederasselt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederasselt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederasselt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nederasselt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederasselt. Een eengezinswoning in Nederasselt komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederasselt

In Nederasselt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederasselt
Binnenring: Nederland

Nederasselt waar ligt dat?

Woningen te koop Nederasselt

Wil je een huis kopen in Nederasselt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederasselt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederasselt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederasselt. Zoek je huurwoning in Nederasselt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederasselt

Starterswoningen in Nederasselt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nederasselt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederasselt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederasselt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederasselt is 2.603 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.580 euro).

Leeftijden Nederasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nederasselt

Nederasselt bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.