logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nederasselt

Begrijp de huizenprijzen in Nederasselt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederasselt

Nederasselt is een plaats in de gemeente Heumen. Deze plaats telt volgens het CBS 16.824 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 702.774 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 702.774
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nederasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederasselt is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederasselt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederasselt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederasselt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederasselt. Een eengezinswoning in Nederasselt komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederasselt

In Nederasselt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nederasselt

Starterswoningen in Nederasselt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederasselt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederasselt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederasselt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederasselt

Wil je een huis kopen in Nederasselt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederasselt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederasselt.

Bekijk alle koopwoningen in Nederasselt. Zoek je huurwoning in Nederasselt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederasselt is 5.128 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.031 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nederasselt

Nederasselt bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.