Huizenmarkt Verspreide huizen Lutten-West in Lutten (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Lutten-West

Woningmarkt Verspreide huizen Lutten-West

Verspreide huizen Lutten-West is een buurt in de wijk Lutten en plaats Lutten binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.025 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lutten-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 476.004 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 476.004
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Lutten-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Lutten-West is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Lutten-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Lutten-West.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Lutten-West

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lutten-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Lutten-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Lutten-West. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Lutten-West komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Lutten-West

In Verspreide huizen Lutten-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Lutten-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Lutten-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Lutten-West
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Lutten-West waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Lutten-West

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Lutten-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Lutten-West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Lutten-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Lutten-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Lutten-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Lutten-West. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Lutten-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Lutten-West

Starterswoningen in Verspreide huizen Lutten-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Lutten-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Lutten-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Lutten-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Lutten-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Lutten-West is 2.899 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.038 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Lutten-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Lutten-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Lutten-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Lutten-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Lutten in de gemeente Hardenberg.

Lutten Kern Verspreide huizen Lutten-West Verspreide huizen Lutten-Oost Verspreide huizen Oud-Lutten

Alle straten van Verspreide huizen Lutten-West

Verspreide huizen Lutten-West bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.