Huizenmarkt Verspreide huizen Lutten-Oost in Lutten (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Lutten-Oost

Woningmarkt Verspreide huizen Lutten-Oost

Verspreide huizen Lutten-Oost is een buurt in de wijk Lutten en plaats Lutten binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.025 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lutten-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 278.031 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 278.031
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Lutten-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Lutten-Oost is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Lutten-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Lutten-Oost.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Lutten-Oost

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lutten-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Lutten-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Lutten-Oost. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Lutten-Oost komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Lutten-Oost

In Verspreide huizen Lutten-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Lutten-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Lutten-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Lutten-Oost
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Lutten-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Lutten-Oost

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Lutten-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Lutten-Oost . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Lutten-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Lutten-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Lutten-Oost. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Lutten-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Lutten-Oost

Starterswoningen in Verspreide huizen Lutten-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Lutten-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Lutten-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Lutten-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Lutten-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Lutten-Oost is 2.203 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.858 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Lutten-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Lutten-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Lutten-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Lutten-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Lutten in de gemeente Hardenberg.

Lutten Kern Verspreide huizen Lutten-West Verspreide huizen Lutten-Oost Verspreide huizen Oud-Lutten

Alle straten van Verspreide huizen Lutten-Oost

Verspreide huizen Lutten-Oost bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.