Huizenmarkt Verspreide huizen Oud-Lutten in Lutten (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Oud-Lutten

Woningmarkt Verspreide huizen Oud-Lutten

Verspreide huizen Oud-Lutten is een buurt in de wijk Lutten en plaats Lutten binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.025 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oud-Lutten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 519.592
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Oud-Lutten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Oud-Lutten is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Oud-Lutten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Oud-Lutten.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Oud-Lutten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oud-Lutten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Oud-Lutten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Oud-Lutten. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Oud-Lutten komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Oud-Lutten

In Verspreide huizen Oud-Lutten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Oud-Lutten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Oud-Lutten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Oud-Lutten
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Oud-Lutten waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Oud-Lutten

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Oud-Lutten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Oud-Lutten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Oud-Lutten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Oud-Lutten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Oud-Lutten. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Oud-Lutten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Oud-Lutten

Starterswoningen in Verspreide huizen Oud-Lutten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Oud-Lutten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Oud-Lutten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Oud-Lutten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Oud-Lutten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Oud-Lutten is 3.103 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.106 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Oud-Lutten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Oud-Lutten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Oud-Lutten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Oud-Lutten. De buurt zelf valt binnen de wijk Lutten in de gemeente Hardenberg.

Lutten Kern Verspreide huizen Lutten-West Verspreide huizen Lutten-Oost Verspreide huizen Oud-Lutten

Alle straten van Verspreide huizen Oud-Lutten

Verspreide huizen Oud-Lutten bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.