Huizenprijzen en de huizenmarkt Horstlanden-Stadsweide in Enschede

Begrijp de huizenprijzen in Horstlanden-Stadsweide Enschede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Horstlanden-Stadsweide Enschede

Horstlanden-Stadsweide is een buurt in de wijk Binnensingelgebied en plaats Enschede binnen de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 25.230 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horstlanden-Stadsweide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.413 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 369.413
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Horstlanden-Stadsweide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horstlanden-Stadsweide is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horstlanden-Stadsweide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horstlanden-Stadsweide.

Woningen recent verkocht in Horstlanden-Stadsweide

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horstlanden-Stadsweide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horstlanden-Stadsweide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horstlanden-Stadsweide. Een eengezinswoning in Horstlanden-Stadsweide komt het meest (32%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horstlanden-Stadsweide

In Horstlanden-Stadsweide wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Horstlanden-Stadsweide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Horstlanden-Stadsweide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Horstlanden-Stadsweide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Horstlanden-Stadsweide vergeleken met de Enschede en Nederland.

Huizenprijzen in Horstlanden-Stadsweide Enschede

Starterswoningen in Horstlanden-Stadsweide Enschede zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Horstlanden-Stadsweide Enschede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horstlanden-Stadsweide Enschede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Horstlanden-Stadsweide Enschede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Horstlanden-Stadsweide Enschede

Wil je een huis kopen in Horstlanden-Stadsweide Enschede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horstlanden-Stadsweide Enschede . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horstlanden-Stadsweide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horstlanden-Stadsweide.

Bekijk alle koopwoningen in Horstlanden-Stadsweide Enschede. Zoek je huurwoning in Horstlanden-Stadsweide Enschede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Horstlanden-Stadsweide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horstlanden-Stadsweide is 3.392 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.437 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Horstlanden-Stadsweide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horstlanden-Stadsweide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Horstlanden-Stadsweide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Horstlanden-Stadsweide. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnensingelgebied in de gemeente Enschede.

City Lasonder, Zeggelt De Laares De Bothoven Hogeland-Noord Getfert Veldkamp-Getfert-West Horstlanden-Stadsweide Boddenkamp

Alle straten van Horstlanden-Stadsweide

Horstlanden-Stadsweide bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.