Huizenprijzen en de huizenmarkt De Bothoven in Enschede

Begrijp de huizenprijzen in De Bothoven Enschede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Bothoven Enschede

De Bothoven is een buurt in de wijk Binnensingelgebied en plaats Enschede binnen de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 25.230 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bothoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.474 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 377.474
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in De Bothoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Bothoven is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Bothoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Bothoven.

Woningen recent verkocht in De Bothoven

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bothoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Bothoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Bothoven. Een portiekflat in De Bothoven komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Bothoven

In De Bothoven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Bothoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Bothoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Bothoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Bothoven vergeleken met de Enschede en Nederland.

Huizenprijzen in De Bothoven Enschede

Starterswoningen in De Bothoven Enschede zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Bothoven Enschede zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Bothoven Enschede zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Bothoven Enschede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Bothoven Enschede

Wil je een huis kopen in De Bothoven Enschede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Bothoven Enschede . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Bothoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Bothoven.

Bekijk alle koopwoningen in De Bothoven Enschede. Zoek je huurwoning in De Bothoven Enschede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Bothoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Bothoven is 3.255 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Bothoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Bothoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Bothoven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Bothoven. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnensingelgebied in de gemeente Enschede.

City Lasonder, Zeggelt De Laares De Bothoven Hogeland-Noord Getfert Veldkamp-Getfert-West Horstlanden-Stadsweide Boddenkamp

Alle straten van De Bothoven

De Bothoven bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.