Huizenprijzen en de huizenmarkt Hogeland-Noord in Enschede

Begrijp de huizenprijzen in Hogeland-Noord Enschede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hogeland-Noord Enschede

Hogeland-Noord is een buurt in de wijk Binnensingelgebied en plaats Enschede binnen de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 25.230 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hogeland-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.460 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 335.460
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Hogeland-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hogeland-Noord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hogeland-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hogeland-Noord.

Woningen recent verkocht in Hogeland-Noord

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hogeland-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hogeland-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hogeland-Noord. Een portiekflat in Hogeland-Noord komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hogeland-Noord

In Hogeland-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hogeland-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hogeland-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hogeland-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hogeland-Noord vergeleken met de Enschede en Nederland.

Huizenprijzen in Hogeland-Noord Enschede

Starterswoningen in Hogeland-Noord Enschede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hogeland-Noord Enschede zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hogeland-Noord Enschede zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hogeland-Noord Enschede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hogeland-Noord Enschede

Wil je een huis kopen in Hogeland-Noord Enschede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hogeland-Noord Enschede . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hogeland-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hogeland-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Hogeland-Noord Enschede. Zoek je huurwoning in Hogeland-Noord Enschede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hogeland-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hogeland-Noord is 3.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.837 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hogeland-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hogeland-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hogeland-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hogeland-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnensingelgebied in de gemeente Enschede.

City Lasonder, Zeggelt De Laares De Bothoven Hogeland-Noord Getfert Veldkamp-Getfert-West Horstlanden-Stadsweide Boddenkamp

Alle straten van Hogeland-Noord

Hogeland-Noord bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.