logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Peij in Echt

Begrijp de huizenprijzen in Peij Echt-Susteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Peij Echt-Susteren

Peij is een wijk in de plaats Echt binnen de gemeente Echt-Susteren. Deze wijk telt volgens het CBS 6.020 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 337.500
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Peij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peij is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peij.

Woningen recent verkocht in Peij

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peij. Een eengezinswoning in Peij komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peij

In Peij wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Peij

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Peij vergeleken met de Echt-Susteren en Nederland.

Huizenprijzen in Peij Echt-Susteren

Starterswoningen in Peij Echt-Susteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peij Echt-Susteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peij Echt-Susteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Peij Echt-Susteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Peij Echt-Susteren

Wil je een huis kopen in Peij Echt-Susteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peij Echt-Susteren . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peij.

Bekijk alle koopwoningen in Peij Echt-Susteren. Zoek je huurwoning in Peij Echt-Susteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Peij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peij is 2.657 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.400 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Peij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Peij

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Peij? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Peij

Hingen Peij Peijerveld Recreatiepark Marisheem Schilberg