De Huizenmarkt gemeente Echt-Susteren (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Echt-Susteren

Woningmarkt Echt-Susteren

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.775 inwoners. Momenteel staan er 111 woningen te koop en zijn er recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echt-Susteren. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 111
Woningen recent verkocht 122
Gemiddelde vraagprijs € 402.455
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Echt-Susteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echt-Susteren is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echt-Susteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Echt-Susteren.

Woningen recent verkocht in Echt-Susteren

Er zijn recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echt-Susteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echt-Susteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echt-Susteren. Een eengezinswoning in Echt-Susteren komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echt-Susteren

In Echt-Susteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echt-Susteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echt-Susteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Echt-Susteren
Binnenring: Nederland

Echt-Susteren waar ligt dat?

Woningen te koop Echt-Susteren

Wil je een huis kopen in Echt-Susteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echt-Susteren . Er staan momenteel 111 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echt-Susteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echt-Susteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Echt-Susteren. Zoek je huurwoning in Echt-Susteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Echt-Susteren

Starterswoningen in Echt-Susteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echt-Susteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echt-Susteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Echt-Susteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Echt-Susteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echt-Susteren is 2.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.230 euro).

Leeftijden Echt-Susteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echt-Susteren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Echt-Susteren

De gemeente Echt-Susteren telt 7 plaatsen.

Echt Koningsbosch Maria Hoop Nieuwstadt Roosteren Sint Joost Susteren

Alle wijken van Echt-Susteren

Echt-Susteren bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.