logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Noord Deurningen in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland

Verspreide huizen Noord Deurningen is een buurt in de wijk Noord Deurningen en plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Noord Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 935.164 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 935.164
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Noord Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Noord Deurningen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Noord Deurningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Noord Deurningen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Noord Deurningen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Noord Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Noord Deurningen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Noord Deurningen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Noord Deurningen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Noord Deurningen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Noord Deurningen

In Verspreide huizen Noord Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Noord Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Noord Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Noord Deurningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Noord Deurningen vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland

Starterswoningen in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Noord Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Noord Deurningen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Noord Deurningen Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Noord Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Noord Deurningen is 3.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Noord Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Noord Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Noord Deurningen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Noord Deurningen. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord Deurningen in de gemeente Dinkelland.

Noord Deurningen kern Verspreide huizen Noord Deurningen

Alle straten van Verspreide huizen Noord Deurningen

Verspreide huizen Noord Deurningen bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.