logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rammelbeekweg in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Rammelbeekweg te Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rammelbeekweg te Denekamp

Rammelbeekweg is een straat in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rammelbeekweg in Denekamp. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 935.164
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Rammelbeekweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rammelbeekweg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rammelbeekweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rammelbeekweg.

Woningen recent verkocht in Rammelbeekweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rammelbeekweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rammelbeekweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rammelbeekweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Rammelbeekweg

In Rammelbeekweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rammelbeekweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rammelbeekweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rammelbeekweg te Denekamp

Starterswoningen in Rammelbeekweg te Denekamp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rammelbeekweg te Denekamp zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rammelbeekweg te Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rammelbeekweg te Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rammelbeekweg te Denekamp

Wil je een huis kopen in Rammelbeekweg te Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rammelbeekweg te Denekamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rammelbeekweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rammelbeekweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rammelbeekweg te Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Rammelbeekweg te Denekamp. Zoek je huurwoning in Rammelbeekweg te Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rammelbeekweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rammelbeekweg is 3.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rammelbeekweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rammelbeekweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Rammelbeekweg in Denekamp

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Rammelbeekweg te Denekamp.

Adres Postcode Status
Rammelbeekweg 7 7591 NP Nog niet te koop
Rammelbeekweg 9 7591 NP Nog niet te koop
Rammelbeekweg 12 7591 NP Nog niet te koop
Rammelbeekweg 14 7591 NP Nog niet te koop
Rammelbeekweg 15 7591 NP Nog niet te koop
Rammelbeekweg 16 7591 NP Nog niet te koop