logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Brookhaasweg in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Brookhaasweg te Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brookhaasweg te Denekamp

Brookhaasweg is een straat in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brookhaasweg in Denekamp. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 935.164
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Brookhaasweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brookhaasweg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brookhaasweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brookhaasweg.

Woningen recent verkocht in Brookhaasweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brookhaasweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brookhaasweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Brookhaasweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Brookhaasweg

In Brookhaasweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brookhaasweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brookhaasweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Brookhaasweg te Denekamp

Starterswoningen in Brookhaasweg te Denekamp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Brookhaasweg te Denekamp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brookhaasweg te Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brookhaasweg te Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brookhaasweg te Denekamp

Wil je een huis kopen in Brookhaasweg te Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brookhaasweg te Denekamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brookhaasweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brookhaasweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Brookhaasweg te Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Brookhaasweg te Denekamp. Zoek je huurwoning in Brookhaasweg te Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brookhaasweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brookhaasweg is 3.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brookhaasweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brookhaasweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Brookhaasweg in Denekamp

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Brookhaasweg te Denekamp.

Adres Postcode Status
Brookhaasweg 8 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 8-A 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 10 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 12 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 16 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 19 7591 PG Nog niet te koop
Brookhaasweg 20 7591 PG Nog niet te koop