logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Epmanweg in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Epmanweg te Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epmanweg te Denekamp

Epmanweg is een straat in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epmanweg in Denekamp. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 935.164
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Epmanweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epmanweg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epmanweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Epmanweg.

Woningen recent verkocht in Epmanweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epmanweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epmanweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Epmanweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epmanweg. Een woonboerderij in Epmanweg komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Epmanweg

In Epmanweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epmanweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epmanweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Epmanweg te Denekamp

Starterswoningen in Epmanweg te Denekamp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epmanweg te Denekamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epmanweg te Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epmanweg te Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epmanweg te Denekamp

Wil je een huis kopen in Epmanweg te Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epmanweg te Denekamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epmanweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epmanweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Epmanweg te Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Epmanweg te Denekamp. Zoek je huurwoning in Epmanweg te Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epmanweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epmanweg is 3.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epmanweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epmanweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Epmanweg in Denekamp

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Epmanweg te Denekamp.

Adres Postcode Status
Epmanweg 5 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 6 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 6-A 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 7 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 9 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 10 7591 PK Nog niet te koop
Epmanweg 15 7591 PK Nog niet te koop