logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noord Deurningen kern in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Noord Deurningen kern Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noord Deurningen kern Dinkelland

Noord Deurningen kern is een buurt in de wijk Noord Deurningen en plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Deurningen kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.381 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 411.381
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Noord Deurningen kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord Deurningen kern is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord Deurningen kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord Deurningen kern.

Woningen recent verkocht in Noord Deurningen kern

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Deurningen kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord Deurningen kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord Deurningen kern. Een eengezinswoning in Noord Deurningen kern komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord Deurningen kern

In Noord Deurningen kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord Deurningen kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord Deurningen kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noord Deurningen kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noord Deurningen kern vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Noord Deurningen kern Dinkelland

Starterswoningen in Noord Deurningen kern Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord Deurningen kern Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord Deurningen kern Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noord Deurningen kern Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noord Deurningen kern Dinkelland

Wil je een huis kopen in Noord Deurningen kern Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord Deurningen kern Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord Deurningen kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord Deurningen kern.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noord Deurningen kern Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Noord Deurningen kern Dinkelland. Zoek je huurwoning in Noord Deurningen kern Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noord Deurningen kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord Deurningen kern is 2.728 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.458 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noord Deurningen kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord Deurningen kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noord Deurningen kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noord Deurningen kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord Deurningen in de gemeente Dinkelland.

Noord Deurningen kern Verspreide huizen Noord Deurningen

Alle straten van Noord Deurningen kern

Noord Deurningen kern bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.