logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heideweg in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Heideweg te Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heideweg te Denekamp

Heideweg is een straat in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heideweg in Denekamp. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 935.164
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Heideweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heideweg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heideweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heideweg.

Woningen recent verkocht in Heideweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heideweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heideweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heideweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Heideweg

In Heideweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heideweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heideweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heideweg te Denekamp

Starterswoningen in Heideweg te Denekamp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heideweg te Denekamp zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heideweg te Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heideweg te Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heideweg te Denekamp

Wil je een huis kopen in Heideweg te Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heideweg te Denekamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heideweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heideweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heideweg te Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Heideweg te Denekamp. Zoek je huurwoning in Heideweg te Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heideweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heideweg is 3.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heideweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heideweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Heideweg in Denekamp

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Heideweg te Denekamp.

Adres Postcode Status
Heideweg 4 7591 NP Nog niet te koop
Heideweg 6 7591 NP Nog niet te koop