De Huizenmarkt gemeente Dijk en Waard (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dijk en Waard

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Dijk en Waard

Dijk en Waard is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Momenteel staan er 210 woningen te koop en zijn er recent 171 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dijk en Waard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 210
Woningen recent verkocht 171
Gemiddelde vraagprijs € 439.514

Verkoopduur woningen in Dijk en Waard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dijk en Waard is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dijk en Waard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dijk en Waard.

Woningen recent verkocht in Dijk en Waard

Er zijn recent 171 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dijk en Waard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dijk en Waard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dijk en Waard. Een eengezinswoning in Dijk en Waard komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Dijk en Waard waar ligt dat?

Woningen te koop Dijk en Waard

Wil je een huis kopen in Dijk en Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dijk en Waard . Er staan momenteel 210 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dijk en Waard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dijk en Waard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dijk en Waard. Zoek je huurwoning in Dijk en Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dijk en Waard

Starterswoningen in Dijk en Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dijk en Waard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dijk en Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dijk en Waard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dijk en Waard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dijk en Waard is 3.447 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Plaatsen binnen gemeente Dijk en Waard

De gemeente Dijk en Waard telt 7 plaatsen.

Broek op Langedijk Heerhugowaard Koedijk Noord-Scharwoude Oudkarspel Sint Pancras Zuid-Scharwoude

Alle wijken van Dijk en Waard

Dijk en Waard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.