Oudkarspel in de gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudkarspel

Een eerste blik op Oudkarspel

Oudkarspel is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudkarspel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.422 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 408.422
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oudkarspel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudkarspel is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Oudkarspel kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudkarspel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudkarspel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudkarspel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudkarspel. Een eengezinswoning in Oudkarspel komt het meest (57%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudkarspel

In Oudkarspel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudkarspel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudkarspel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudkarspel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudkarspel

Wil je een huis kopen in Oudkarspel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudkarspel. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudkarspel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudkarspel.

Huizenprijzen in Oudkarspel

Starterswoningen in Oudkarspel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudkarspel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudkarspel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudkarspel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudkarspel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudkarspel is 2.517 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudkarspel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudkarspel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudkarspel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudkarspel

Oudkarspel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen