logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudkarspel

Begrijp de huizenprijzen in Oudkarspel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudkarspel

Oudkarspel is een plaats in de gemeente Dijk en Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 88.985 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudkarspel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.026 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 480.026
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oudkarspel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudkarspel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudkarspel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudkarspel.

Woningen recent verkocht in Oudkarspel

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudkarspel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudkarspel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudkarspel. Een eengezinswoning in Oudkarspel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudkarspel

In Oudkarspel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudkarspel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudkarspel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudkarspel

Starterswoningen in Oudkarspel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudkarspel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudkarspel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudkarspel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudkarspel

Wil je een huis kopen in Oudkarspel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudkarspel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudkarspel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudkarspel.

Bekijk alle koopwoningen in Oudkarspel. Zoek je huurwoning in Oudkarspel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudkarspel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudkarspel is 4.111 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.746 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudkarspel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudkarspel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudkarspel

Oudkarspel bestaat uit 47 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.