De Huizenmarkt in Oudkarspel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudkarspel

Woningmarkt Oudkarspel

Oudkarspel is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudkarspel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 460.689 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 460.689
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oudkarspel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudkarspel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudkarspel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudkarspel.

Woningen recent verkocht in Oudkarspel

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudkarspel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudkarspel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudkarspel. Een eengezinswoning in Oudkarspel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudkarspel

In Oudkarspel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudkarspel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudkarspel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudkarspel
Binnenring: Nederland

Oudkarspel waar ligt dat?

Woningen te koop Oudkarspel

Wil je een huis kopen in Oudkarspel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudkarspel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudkarspel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudkarspel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudkarspel. Zoek je huurwoning in Oudkarspel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudkarspel

Starterswoningen in Oudkarspel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudkarspel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudkarspel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudkarspel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudkarspel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudkarspel is 3.846 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.464 euro).

Leeftijden Oudkarspel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudkarspel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudkarspel

Oudkarspel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00