Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noord-Scharwoude

Een eerste blik op Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noord-Scharwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.433 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 397.433
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Noord-Scharwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Scharwoude is 44 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Scharwoude kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord-Scharwoude

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Scharwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Scharwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Scharwoude. Een eengezinswoning in Noord-Scharwoude komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Scharwoude

In Noord-Scharwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noord-Scharwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noord-Scharwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord-Scharwoude
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Noord-Scharwoude

Wil je een huis kopen in Noord-Scharwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Scharwoude. Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Scharwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Scharwoude.

Huizenprijzen in Noord-Scharwoude

Starterswoningen in Noord-Scharwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Scharwoude zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Scharwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord-Scharwoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord-Scharwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Scharwoude is 2.535 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.443 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noord-Scharwoude is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noord-Scharwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Scharwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen