De Huizenmarkt in Noord-Scharwoude (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord-Scharwoude

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude is een plaats in de gemeente Dijk en Waard. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Scharwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.149 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 414.149

Verkoopduur woningen in Noord-Scharwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Scharwoude is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Scharwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord-Scharwoude.

Woningen recent verkocht in Noord-Scharwoude

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Scharwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Scharwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Scharwoude. Een eengezinswoning in Noord-Scharwoude komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Noord-Scharwoude waar ligt dat?

Woningen te koop Noord-Scharwoude

Wil je een huis kopen in Noord-Scharwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Scharwoude . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Scharwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Scharwoude.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord-Scharwoude. Zoek je huurwoning in Noord-Scharwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord-Scharwoude

Starterswoningen in Noord-Scharwoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Scharwoude zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Scharwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord-Scharwoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord-Scharwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Scharwoude is 3.526 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.428 euro).

Alle wijken van Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.