Broek op Langedijk in de gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Broek op Langedijk

Een eerste blik op Broek op Langedijk

Broek op Langedijk is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Broek op Langedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.621 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 418.621
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Broek op Langedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek op Langedijk is 37 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Broek op Langedijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broek op Langedijk

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek op Langedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek op Langedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek op Langedijk. Een eengezinswoning in Broek op Langedijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Broek op Langedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Broek op Langedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broek op Langedijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Broek op Langedijk

Wil je een huis kopen in Broek op Langedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek op Langedijk. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek op Langedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek op Langedijk.

Huizenprijzen in Broek op Langedijk

Starterswoningen in Broek op Langedijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broek op Langedijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek op Langedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broek op Langedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broek op Langedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek op Langedijk is 2.872 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.833 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Broek op Langedijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Broek op Langedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek op Langedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Broek op Langedijk

Broek op Langedijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen