Sint Pancras in de gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Pancras

Een eerste blik op Sint Pancras

Sint Pancras is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sint Pancras. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 442.131 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 442.131
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sint Pancras

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Pancras is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Pancras kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Pancras

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Pancras. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Pancras.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Pancras. Een eengezinswoning in Sint Pancras komt het meest (79%) voor. Daarna komt een maisonnette met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Pancras

In Sint Pancras wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Pancras

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Pancras (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Pancras
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sint Pancras

Wil je een huis kopen in Sint Pancras? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Pancras. Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Pancras alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Pancras.

Huizenprijzen in Sint Pancras

Starterswoningen in Sint Pancras zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Pancras zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Pancras zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Pancras? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Pancras

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Pancras is 3.277 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.971 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sint Pancras is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sint Pancras

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Pancras vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint Pancras

Sint Pancras bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen