De Huizenmarkt in Sint Pancras (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Pancras

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Sint Pancras

Sint Pancras is een plaats in de gemeente Dijk en Waard. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Pancras. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 463.810 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 463.810

Verkoopduur woningen in Sint Pancras

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Pancras is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Pancras moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Pancras.

Woningen recent verkocht in Sint Pancras

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Pancras. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Pancras.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Pancras. Een eengezinswoning in Sint Pancras komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Sint Pancras waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Pancras

Wil je een huis kopen in Sint Pancras? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Pancras . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Pancras alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Pancras.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Pancras. Zoek je huurwoning in Sint Pancras? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Pancras

Starterswoningen in Sint Pancras zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Pancras zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Pancras zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Pancras? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Pancras

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Pancras is 3.644 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.658 euro).

Alle wijken van Sint Pancras

Sint Pancras bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.