Huizenmarkt Vlierden in Vlierden (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vlierden

Woningmarkt Vlierden

Vlierden is een wijk in de plaats Vlierden binnen de gemeente Deurne. Deze wijk telt volgens het CBS 1.375 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlierden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.073.001 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 1.073.001
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Vlierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlierden is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlierden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlierden.

Woningen recent verkocht in Vlierden

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlierden. Een eengezinswoning in Vlierden komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlierden

In Vlierden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlierden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vlierden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vlierden vergeleken met de Deurne en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vlierden waar ligt dat?

Woningen te koop Vlierden

Wil je een huis kopen in Vlierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlierden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlierden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vlierden. Zoek je huurwoning in Vlierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vlierden

Starterswoningen in Vlierden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlierden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlierden is 4.097 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.733 euro).

Leeftijden Vlierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlierden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vlierden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vlierden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vlierden

Vlierden Verspreide huizen Vlierden