De Huizenmarkt in Vlierden (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vlierden

Woningmarkt Vlierden

Vlierden is een plaats in de gemeente Deurne. Deze plaats telt volgens het CBS 32.125 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlierden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.071.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.071.780
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Vlierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlierden is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlierden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlierden

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlierden. Een eengezinswoning in Vlierden komt het meest (69%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlierden

In Vlierden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlierden
Binnenring: Nederland

Vlierden waar ligt dat?

Woningen te koop Vlierden

Wil je een huis kopen in Vlierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlierden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlierden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vlierden. Zoek je huurwoning in Vlierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vlierden

Starterswoningen in Vlierden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlierden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlierden is 3.707 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.774 euro).

Leeftijden Vlierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlierden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vlierden

Vlierden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.