Alle woningmarktinfo Budel-Dorplein in gemeente Cranendonck

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Budel-Dorplein

Een eerste blik op Budel-Dorplein

Budel-Dorplein is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.639 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 361.639
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Budel-Dorplein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel-Dorplein is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel-Dorplein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel-Dorplein.

Woningen recent verkocht in Budel-Dorplein

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel-Dorplein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel-Dorplein. Een eengezinswoning in Budel-Dorplein komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel-Dorplein

In Budel-Dorplein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Budel-Dorplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Budel-Dorplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Budel-Dorplein
Binnenring: Nederland

Budel-Dorplein waar ligt dat?

Woningen te koop in Budel-Dorplein

Wil je een huis kopen in Budel-Dorplein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel-Dorplein . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel-Dorplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel-Dorplein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Budel-Dorplein. Zoek je huurwoning in Budel-Dorplein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Budel-Dorplein

Starterswoningen in Budel-Dorplein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Budel-Dorplein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel-Dorplein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Budel-Dorplein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Budel-Dorplein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel-Dorplein is 2.541 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.651 euro).

Leeftijden Budel-Dorplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel-Dorplein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Budel-Dorplein

Budel-Dorplein bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.