Huizenprijzen en de huizenmarkt in Budel-Dorplein

Begrijp de huizenprijzen in Budel-Dorplein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Budel-Dorplein

Budel-Dorplein is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 396.735
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Budel-Dorplein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel-Dorplein is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel-Dorplein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel-Dorplein.

Woningen recent verkocht in Budel-Dorplein

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel-Dorplein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel-Dorplein. Een eengezinswoning in Budel-Dorplein komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel-Dorplein

In Budel-Dorplein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Budel-Dorplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Budel-Dorplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Budel-Dorplein

Starterswoningen in Budel-Dorplein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Budel-Dorplein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel-Dorplein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Budel-Dorplein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Budel-Dorplein

Wil je een huis kopen in Budel-Dorplein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel-Dorplein . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel-Dorplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel-Dorplein.

Bekijk alle koopwoningen in Budel-Dorplein. Zoek je huurwoning in Budel-Dorplein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Budel-Dorplein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel-Dorplein is 2.213 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.368 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Budel-Dorplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel-Dorplein vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Budel-Dorplein

Budel-Dorplein bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.