logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maarheeze

Begrijp de huizenprijzen in Maarheeze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maarheeze

Maarheeze is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.851 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarheeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 583.918 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 583.918
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Maarheeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarheeze is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarheeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maarheeze.

Woningen recent verkocht in Maarheeze

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarheeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarheeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarheeze. Een eengezinswoning in Maarheeze komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarheeze

In Maarheeze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarheeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarheeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maarheeze

Starterswoningen in Maarheeze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maarheeze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarheeze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maarheeze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maarheeze

Wil je een huis kopen in Maarheeze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarheeze . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarheeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarheeze.

Bekijk alle koopwoningen in Maarheeze. Zoek je huurwoning in Maarheeze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maarheeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarheeze is 3.185 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.240 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maarheeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarheeze vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maarheeze

Maarheeze bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.