De Huizenmarkt in Maarheeze (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maarheeze

Woningmarkt Maarheeze

Maarheeze is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarheeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 513.833 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 513.833
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Maarheeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarheeze is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarheeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maarheeze.

Woningen recent verkocht in Maarheeze

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarheeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarheeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarheeze. Een eengezinswoning in Maarheeze komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarheeze

In Maarheeze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarheeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarheeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maarheeze
Binnenring: Nederland

Maarheeze waar ligt dat?

Woningen te koop Maarheeze

Wil je een huis kopen in Maarheeze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarheeze . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarheeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarheeze.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maarheeze. Zoek je huurwoning in Maarheeze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maarheeze

Starterswoningen in Maarheeze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maarheeze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarheeze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maarheeze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maarheeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarheeze is 3.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.843 euro).

Leeftijden Maarheeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarheeze vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maarheeze

Maarheeze bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.