De Huizenmarkt in Soerendonk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Soerendonk

Woningmarkt Soerendonk

Soerendonk is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.513 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 556.513
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Soerendonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Soerendonk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Soerendonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Soerendonk.

Woningen recent verkocht in Soerendonk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Soerendonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Soerendonk. Een eengezinswoning in Soerendonk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Soerendonk

In Soerendonk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Soerendonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Soerendonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Soerendonk
Binnenring: Nederland

Soerendonk waar ligt dat?

Woningen te koop Soerendonk

Wil je een huis kopen in Soerendonk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Soerendonk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Soerendonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Soerendonk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Soerendonk. Zoek je huurwoning in Soerendonk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Soerendonk

Starterswoningen in Soerendonk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Soerendonk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Soerendonk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Soerendonk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Soerendonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Soerendonk is 3.020 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.309 euro).

Leeftijden Soerendonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Soerendonk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Soerendonk

Soerendonk bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.