logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Soerendonk

Begrijp de huizenprijzen in Soerendonk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Soerendonk

Soerendonk is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.851 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 725.809 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 725.809
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Soerendonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Soerendonk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Soerendonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Soerendonk.

Woningen recent verkocht in Soerendonk

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Soerendonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Soerendonk. Een eengezinswoning in Soerendonk komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Soerendonk

In Soerendonk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Soerendonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Soerendonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Soerendonk

Starterswoningen in Soerendonk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Soerendonk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Soerendonk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Soerendonk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Soerendonk

Wil je een huis kopen in Soerendonk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Soerendonk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Soerendonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Soerendonk.

Bekijk alle koopwoningen in Soerendonk. Zoek je huurwoning in Soerendonk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Soerendonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Soerendonk is 3.976 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.974 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Soerendonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Soerendonk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Soerendonk

Soerendonk bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.