Alle woningmarktinfo Budel-Schoot in gemeente Cranendonck

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Budel-Schoot

Een eerste blik op Budel-Schoot

Budel-Schoot is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Budel-Schoot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.526 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 341.526
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Budel-Schoot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel-Schoot is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel-Schoot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Budel-Schoot

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Schoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel-Schoot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel-Schoot. Een eengezinswoning in Budel-Schoot komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel-Schoot

In Budel-Schoot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Budel-Schoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Budel-Schoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Budel-Schoot
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Budel-Schoot

Wil je een huis kopen in Budel-Schoot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel-Schoot . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel-Schoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel-Schoot.

Zoek je huurwoning in Budel-Schoot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Budel-Schoot.

Huizenprijzen in Budel-Schoot

Starterswoningen in Budel-Schoot zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Budel-Schoot zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel-Schoot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Budel-Schoot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Budel-Schoot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel-Schoot is 2.781 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.194 euro).

Leeftijden Budel-Schoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel-Schoot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Budel-Schoot

Budel-Schoot bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen