logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Brummen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Brummen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Brummen

Brummen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.105 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 98 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 331.256.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 98
Gemiddelde vraagprijs € 558.706
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 331.256
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Brummen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brummen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brummen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brummen.

Woningen recent verkocht in Brummen

Er zijn recent 98 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brummen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brummen. Een eengezinswoning in Brummen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brummen

In Brummen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brummen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brummen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Brummen

Starterswoningen in gemeente Brummen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Brummen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Brummen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Brummen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Brummen

Wil je een huis kopen in gemeente Brummen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Brummen . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brummen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brummen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Brummen. Zoek je huurwoning in gemeente Brummen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brummen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brummen is 3.660 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.639 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brummen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brummen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Brummen

De gemeente Brummen telt 6 plaatsen.

Brummen Eerbeek Empe Hall Leuvenheim Tonden

Wijken van Brummen

Brummen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.