De Huizenmarkt in Brummen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Brummen

Woningmarkt Brummen

Brummen is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.765 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.982 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 556.982
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Brummen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brummen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brummen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brummen.

Woningen recent verkocht in Brummen

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brummen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brummen. Een eengezinswoning in Brummen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brummen

In Brummen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brummen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brummen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brummen
Binnenring: Nederland

Brummen waar ligt dat?

Woningen te koop Brummen

Wil je een huis kopen in Brummen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brummen . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brummen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brummen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brummen. Zoek je huurwoning in Brummen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brummen

Starterswoningen in Brummen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brummen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brummen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brummen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brummen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brummen is 3.389 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.962 euro).

Leeftijden Brummen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brummen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brummen

Brummen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.