logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Tonden

Begrijp de huizenprijzen in Tonden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tonden

Tonden is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.105 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tonden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 887.396 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 887.396
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Tonden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tonden is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tonden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tonden.

Woningen recent verkocht in Tonden

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tonden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tonden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tonden. Een woonboerderij in Tonden komt het meest (71%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tonden

In Tonden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tonden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tonden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tonden

Starterswoningen in Tonden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tonden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tonden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tonden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tonden

Wil je een huis kopen in Tonden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tonden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tonden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tonden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tonden.

Bekijk alle koopwoningen in Tonden. Zoek je huurwoning in Tonden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tonden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tonden is 4.359 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.581 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tonden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tonden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Tonden

Tonden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.