logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eerbeek

Begrijp de huizenprijzen in Eerbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eerbeek

Eerbeek is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.105 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.035 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 461.035
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eerbeek is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eerbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eerbeek.

Woningen recent verkocht in Eerbeek

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eerbeek. Een eengezinswoning in Eerbeek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eerbeek

In Eerbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eerbeek

Starterswoningen in Eerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eerbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eerbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eerbeek

Wil je een huis kopen in Eerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eerbeek . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eerbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Eerbeek. Zoek je huurwoning in Eerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eerbeek is 3.477 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.631 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eerbeek

Eerbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.