De Huizenmarkt in Eerbeek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eerbeek

Woningmarkt Eerbeek

Eerbeek is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.765 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 447.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 447.796
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eerbeek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eerbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eerbeek.

Woningen recent verkocht in Eerbeek

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eerbeek. Een eengezinswoning in Eerbeek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eerbeek

In Eerbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eerbeek
Binnenring: Nederland

Eerbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Eerbeek

Wil je een huis kopen in Eerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eerbeek . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eerbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eerbeek. Zoek je huurwoning in Eerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eerbeek

Starterswoningen in Eerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eerbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eerbeek is 3.620 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.195 euro).

Leeftijden Eerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eerbeek

Eerbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.