De Huizenmarkt in Leuvenheim (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leuvenheim

Woningmarkt Leuvenheim

Leuvenheim is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.765 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leuvenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.621 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 480.621
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Leuvenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leuvenheim is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leuvenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leuvenheim.

Woningen recent verkocht in Leuvenheim

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leuvenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leuvenheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leuvenheim. Een eengezinswoning in Leuvenheim komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leuvenheim

In Leuvenheim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leuvenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leuvenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leuvenheim
Binnenring: Nederland

Leuvenheim waar ligt dat?

Woningen te koop Leuvenheim

Wil je een huis kopen in Leuvenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leuvenheim . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leuvenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leuvenheim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leuvenheim. Zoek je huurwoning in Leuvenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leuvenheim

Starterswoningen in Leuvenheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leuvenheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leuvenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leuvenheim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leuvenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leuvenheim is 4.048 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.070 euro).

Leeftijden Leuvenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leuvenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leuvenheim

Leuvenheim bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.