logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leuvenheim

Begrijp de huizenprijzen in Leuvenheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leuvenheim

Leuvenheim is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leuvenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.365 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 554.365
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leuvenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leuvenheim is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leuvenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leuvenheim.

Woningen recent verkocht in Leuvenheim

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leuvenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leuvenheim.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leuvenheim. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leuvenheim. Een eengezinswoning in Leuvenheim komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leuvenheim

In Leuvenheim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leuvenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leuvenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leuvenheim

Starterswoningen in Leuvenheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leuvenheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leuvenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leuvenheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leuvenheim

Wil je een huis kopen in Leuvenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leuvenheim . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leuvenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leuvenheim.

Bekijk alle koopwoningen in Leuvenheim. Zoek je huurwoning in Leuvenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leuvenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leuvenheim is 5.452 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.440 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leuvenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leuvenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leuvenheim

Leuvenheim bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.