De Huizenmarkt in Empe (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Empe

Woningmarkt Empe

Empe is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.765 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Empe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.107.283 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.107.283
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Empe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Empe is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Empe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Empe

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Empe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Empe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Empe. Een eengezinswoning in Empe komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Empe

In Empe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Empe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Empe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Empe
Binnenring: Nederland

Empe waar ligt dat?

Woningen te koop Empe

Wil je een huis kopen in Empe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Empe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Empe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Empe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Empe. Zoek je huurwoning in Empe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Empe

Starterswoningen in Empe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Empe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Empe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Empe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Empe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Empe is 5.654 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.566 euro).

Leeftijden Empe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Empe vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Empe

Empe bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.