logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Empe

Begrijp de huizenprijzen in Empe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Empe

Empe is een plaats in de gemeente Brummen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.105 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Empe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 936.315 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 936.315
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Empe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Empe is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Empe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Empe

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Empe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Empe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Empe. Een eengezinswoning in Empe komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Empe

In Empe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Empe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Empe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Empe

Starterswoningen in Empe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Empe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Empe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Empe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Empe

Wil je een huis kopen in Empe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Empe . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Empe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Empe.

Bekijk alle koopwoningen in Empe. Zoek je huurwoning in Empe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Empe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Empe is 4.538 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.715 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Empe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Empe vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Empe

Empe bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.